Моят екип

Моят екип

Марина Титева

Психолог, RMTi консултант, Невро-моторен специалист
Провежда консултации детско развитие в Стара Загора, както и индивидуални консултации с родители на живо и онлайн. Водещ е на редица обучения и уъркшопи.

 

e-mail: marina@gerganamarkova.com

Здравейте!

Казвам се Марина, психолог, невро-моторен специалист, RMTi консултант и инструктор по Основи на RMTi. Част от екипа на д-р Маркова от 2015 година.

Завърших бакалавърска степен по Психология във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ през 2014 година. През 2015 година родих първия си син. Именно бременността и майчинството ме срещнаха с Гергана и започнах професионалното си пътешествие и изграждане благодарение на срещите и работата си с нея. Започнах да водя класове за бебета и деца с невро-двигателна насоченост, а с времето започнах да участвам и в авторската програма на д-р Маркова за адаптация на деца до 3 години.

Работата в тези групи насочи интереса ми към индивидуалната психология и демократичното възпитание и към момента продължавам да се формирам, обучавам и усъвършенствам като специалист в тази парадигма. Виждайки основните трудности, които аз и родителите, с които се срещам, имаме в
ежедневието си, исках да продължа обучението си така че да мога да бъда полезна. Така след раждането на втория си син завърших магистърска степен Консултиране в социално-образователната сфера в Тракийски университет през 2020 година. Oт 2022г. съм RMTi консултант и инструктор по Основи на RMTi.

Винаги съм се стремяла да уча и използвам съвременни и работещи методи в работата си, които да включват игра, движение, и най-важното – уважително отношение към детето и семейството му, както и разбиране на цялата ситуация около случващото се с това дете. Поради тази причина се обучавам в различни семинари и курсове: имам преминати нива в невро-моторната програма Rhythmic Movement
International, притежавам сертификат за психодрама асистент-терапевт към Институт по психодрама, индивидуална и групова психотерапия „Бернард Ахтернберг“, Дни на индивидуалната психология, Психодраматични техники при работа с деца, Арт терапевтични техники при работа с деца, курсове по психомоторни практики и други.

Вярвам, че всяко дете е добро и има заложен потенциал да бъде самостоятелно, справящо се, уверено и
отговорно. Вярвам и, че социалната среда е тази, която може да превърне този потенциал в реалност. Аз самата съм получавам безрезервна подкрепа от Гери като мой ментор, специалист, на когото имам пълно доверие, а през годините станахме и изключително добри приятелки. Днес мога да разчитам на нея в трудните дни. В работата си бих искала да съумея да вдъхна този кураж и увереност на останалите родители, които тя е вдъхвала на мен през времето.

Здравейте!

Моите две големи страсти в живота са успешното развитие на децата от най-ранна възраст и изкуството! И до ден днешен надграждам уменията, знанията и опита си, преплитайки ги една в друга.

Към момента съм заместник директор на детска градина “Бобче Топче”, гр. София, предучилищен педагог, педагог по изобразително изкуство и още… 

През 2002 г. завърших магистърска степен по педагогика на изобразителното изкуство, специалност “Графика”, във Великотърновски университет „Св. Св Кирил и Методий. През 2017 г. получих предложение да изрисувам стаите на една детска градина. Така се запознах с д-р Маркова, собственик на ДГ “Бобче Топче”. Срещите ми с нея бяха винаги много вълнуващи и интересни. Постепенно реших да се впусна в дълбочина, да изследвам детското развитие и да допринеса за това повече деца имат успешен старт в живота си! Така в лицето на д-р Маркова срещнах и своя ментор, който отдадено ме запозна с авторската си програма за адаптация на деца до тригодишна възраст, с демократичното възпитание и индивидуалната психология на Алфред Адлер. Всичко това ме плени и любопитството ми да науча и да работя с деца по нейната програма и до днес поражда у мен много емоции. Запознанството ми с нея промени изцяло живота ми. Благодарение на д-р Маркова намерих своето място и призвание!

През 2022 г. надградих своите знания и умения като завърших успешно магистърска степен по предучилищна и начална педагогика в Софийски университет „Свети Климент Охридски“.

Неспирно продължавам да се формирам и в Адлеровата методология.

Нина Русева

Педагог, директор на ЧДГ „Бобче Топче“, последовател на Адлерианско демократично възпитание, RMTi практик, специалист невро-двигателно развитие, подкрепя родителите и техните деца по пътя към по-леката и най-вече успешна адаптация в детската градина
Ко-водещ е на обучение „Адаптация в детската ясла и градина“.

e- mail: nina@gerganamarkova.com

Даниел Цанев

e-mail: daniel@gerganamarkova.com

Здравейте!

Аз съм Даниел Цанев, мениджър и консултант по маркетинг и продажби с над 12 години опит. С удоволствие се присъединих към екипа на д-р Гергана Маркова, като се стремя да допринеса с моята експертиза и опит за постигането на общите ни цели.

В работата си се стремя да бъда иновативен и творчески мислещ, като същевременно поддържам високи стандарти на етичност и професионализъм. Моят подход към консултирането се основава на индивидуален подход към всеки клиент, като съчетавам най-добрите практики и стратегии за постигане на желаните резултати.

Средното ми специално образование ме научи на важността на упоритостта и настойчивостта в постигането на целите си. През годините на кариерата си развих уменията си в областта на мениджмънта, маркетинга и продажбите, като работех с различни клиенти и проекти.

В свободното си време обичам да се занимавам със спорт, особено ходене по планини, което ме зарежда с енергия и вдъхновение. В киното и театъра намирам вдъхновение и креативност, а гледането на футбол и тенис на корт ме зарежда с положителни емоции.

Моята мисия в живота е да помагам на хората, да ги насърчавам и да ги подкрепям в постигането на техните цели и амбиции. Като част от екипа на д-р Гергана Маркова, аз съм готов да помогна да постигнем успеха, който заслужаваме.

Ако имате въпроси или желаете да се свържете с мен, не се колебайте да ме контактнете.

    Cart